Technische en productinformatie

Wij onderscheiden ons door de volgende punten: De producten uit onze eigen smederij worden zoveel mogelijk van massief ijzer gemaakt. Daar waar het ontwerp dit niet toelaat gebruiken wij materiaal van min. 2 mm dikte. Klaassen Hekwerken fabriceert alleen maar maatwerk, hier hebben wij onze werkplaats op ingericht.

Pluspunten poorten
en looppoorten

  • Sluitstrip: de poort sluit naadloos
  • Scharnieren: mocht de poort onverhoopt toch gaan hangen dan kunt u deze zelf bijstellen
  • Slotwerk: wij gebruiken zoveel mogelijk inlassloten van AMF
  • Massieve spijlen: bij buis spijlen worden er gaatjes geboord waarin vuil ophoopt
  • Maatwerk: elke poort is uniek in maat en uitvoering conform uw wensen

Pluspunten sierhekwerk /
balustrade trapleuning

  • Bevestiging: wij gebruiken een bout/moer verbinding geen kunststof kapjes
  • Verdeling: elke zijde van u perceel wordt verdeeld in gelijke stukken
  • Massieve spijlen: bij buis spijlen worden er gaatjes geboord waarin vuil gaat zitten
  • Maatwerk: elke hekwerk is uniek in maat en uitvoering conform uw wensen

Afwerking

Een mooi product kan niet zonder een goede afwerking. Daarom kiezen wij van Klaassen Hekwerken voor de volgende behandelingen:

THERMISCH VERZINKEN
Door stalen producten thermisch te verzinken wordt een maximale bescherming tegen corrosie gegarandeerd. Door legering van het zink met het staal wordt een maximale weerstand tegen mechanische belasting verkregen. Thermisch verzinken is een dompelproces, waarbij het vloeibare zink in alle hoeken van zowel open- als holle onderdelen moet kunnen komen.

POEDERCOATING
Wij gebruiken uitsluitend het dubbellaags poedercoatsysteem, hierbij worden 2 lagen poedercoating gebruikt. Eerst een epoxyprimer en vervolgens een polyester deklaag, hierdoor wordt een zeer lange levensduur gegarandeerd.

Montage

Een goede afrastering moet stevig staan oftewel “de ketting is zo sterk als de zwakste schakel”. De poorten en hekwerken worden in een betonnen fundering gestort, dit om verzakking te voorkomen. Wij graven de gaten voor de fundering met de hand, hierdoor raken wij geen kabels of leidingwerk die niet op tekening staan aangegeven. Indien mogelijk leggen wij in overleg het straatwerk terug.

INSTALLATIE AUTOMATISERING
Indien u kiest voor een automatisering vragen wij van u dat er 230V aanwezig is bij de poort waar u de besturingskast wilt hebben. Wij zullen de aandrijving installeren en afstellen naar uw wens.